Lidmaatschap

Het lidmaatschap loopt steeds tot 31 december van hetzelfde jaar. Het lidgeld bedraagt dan € 40 euro, ongeacht of men een actief of steunend lid is.

Iedereen die aansluit vanaf september, is automatisch lid tot 31 december van het volgende jaar. Het lidgeld bedraagt dan respectievelijk € 60.

Iedereen die zijn lidmaatschap verlengt voor het einde van het jaar krijgt een korting van € 5.

In het lidgeld is steeds een verzekering van burgerlijke aansprakelijkheid en persoonlijke ongevallen inbegrepen. Enkel de schade die tijdens de training en de activiteiten, georganiseerd door de hondenschool, opgelopen wordt, is gedekt.

Buiten de training dien je beroep te doen op een familiale verzekering. Een familiale verzekering vergoedt de schade aan derde waarvoor je in je privéleven aansprakelijk bent. Als hondenbezitter ben je ook aansprakelijk voor de schade die je hond berokkent aan anderen en ook die is mee verzekerd door een familiale polis.

Inschrijven kan door het invullen van het inschrijvingsformulier, welke je kan bezorgen in de kantine aan onze secretaris, die je ook graag verdere informatie kan geven. De betaling van het lidgeld gebeurd bij de inschrijving.