Daguitstap

Datum 22/04/2018
Uur 10:00
Locatie Mechelse Heide, Joseph Smeetslaan 280, 3630 Maasmechelen

Affiche

Voor de daguitstap dit jaar gaan we richting Maasmechelen. We vertrekken aan het domein van het kampeerverblijfpark Salamander.

‘s Morgens spreken we af om 10 u op de parking (Joseph Smeetslaan 280, 3630 Maasmechelen). Van daaruit zullen we een eerste wandeling maken van ongeveer een 5 km om dan terug aan de Salamander uit te komen. Er is dan de mogelijkheid om ofwel je eigen lunchpakket te nuttigen in de kantine of een warme maaltijd te eten (prijzen hieronder).

Als we allemaal goed gegeten hebben en gedronken vertrekken we rond 14 u terug voor onze tweede ronde. Dit zal terug een wandeling zijn van ongeveer een 5 km.

Na deze wandeling komen we terug in de Salamander aan. Hier is er dan terug de mogelijkheid om iets te drinken en eventueel iets te eten.

Heb je zin om samen met ons een fantastische dag te beleven op de Mechelse heide?

Noteer dan 22 april alvast in jullie agenda.

Je hoeft natuurlijk niet de hele dag deel te nemen. Als je graag enkel in de namiddag wil meegaan is dit ook mogelijk. Je kan dan tegen 14 u naar de Salamander komen en mee de namiddag wandeling doen. (Gelieve dit op voorhand door te geven aan Rita in de kantine)

Voor diegene die graag iets willen eten hieronder de mogelijkheden en de prijzen. Als je wil deelnemen aan de daguitstap en iets wil eten, gelieve dan het onderstaande formulier in te vullen en ten laatste op 21 april aan Francois in de kantine af te geven.