Brunch

Datum 25/03/2018
Uur 10:30
Locatie Hondenschool St. Bavo, Dikberd 25, Herentals

Affiche

Ook dit jaar staat onze brunch weer op de kalender. Al verschillende jaren is dit een activiteit die menig lid weet te overtuigen en telkens weer mooie reacties teweegbrengt.

Al het lekkere eten van spek met eieren en soep over frikadellen met krieken tot verschillende soorten brood met beleg. Voor ieder wat wils dus

Heb je zin om ook dit jaar deel te nemen of misschien wel voor de eerste keer? Plan dan al zeker niets op 25 maart in je agenda.

Inschrijven is wel nodig. Dit kan je doen met de inschrijving onderaan deze pagina of met de inschrijvingen die uitgedeeld worden tijdens de lessen.

Inschrijven kan tot 17 maart. Vul het formulier in en breng het binnen in de kantine.

Onze brunch begint om 10 u 30 en eindigt om 13 u 30.

Heb je na al het lekkere eten nog zin om te bewegen dan kan je nog mee gaan wandelen. De wandeling gaat deze dag door in Vorselaar onder leiding van Sofie. We vertrekken aan de kerk. Sofie zal ons daar een mooie wandeling voorschotelen die zal beginnen om 14 u 30. Nadien gaan we met z’n allen nog iets drinken in de buurt. Er worden 2 drankjes aangeboden door de club.

Er is zeker genoeg te doen op 25 maart. Nu nog hopen op mooi weer en dan kan de dag niet meer stuk. Op de wandeling zijn de honden meer dan welkom. Tijdens de brunch zouden we willen vragen om de honden in de auto te laten.

Als dit niet mogelijk is dan kan je je hond nog thuis gaan ophalen om te gaan wandelen.

Hopelijk mogen we jullie verwelkomen op deze activiteit !